O pastilă astrologică: NEPTUN și LUNA NOUĂ ÎN PEȘTI (13 martie 2021)

O pastilă astrologică: NEPTUN și LUNA NOUĂ ÎN PEȘTI (13 martie 2021)

Articol de Roxana Pănoiu


Lună Nouă ne vorbeşte tot timpul despre „noi oportunităţi” dar, de data aceasta, oportunităţile ţin de trecut, eliberare, acceptare, credinţă, karmă.

Să fim creativi şi iertători, să ne revitalizam prin puterea divină din noi!

Această Lună Noua în Peşti la gradul 23:04 oferă o mulţime de posibilităţi. Suntem ajutaţi să găsim noi metode de a curăţa problemele vechi, să renunţăm la acele modele repetitive care dau greş, să ne conectăm cu ghizii noştri spirituali, cei care ştiu cel mai bine nevoile noastre. Cum Lună Nouă este întotdeauna un moment al începuturilor şi al iniţierilor, cu Luna Nouă în Peşti ne putem striga visurile ca să putem primi sprijinul Universului pentru a le înfăptui în realitate. Lună Noua în Peşti este un moment bun pentru a face un inventar al tuturor tiparelor fizice, mentale, emoţionale şi spirituale care ne ţin legaţi, blocaţi şi, în cele din urmă, neîmpliniţi.

În Pești, în conjuncție cu Luna Nouă, se află Neptun, planeta care guvernează apele, lichidele şi oceanele, denumit şi planeta lui Dumnezeu. Neptun vorbeşte despre modul nostru de a ne transpune în realitatea proprie, în credinţele noastre, în tot ce este subtil şi ascuns.
Această planetă ne învaţă cum să facem diferenţa dintre emoţiile constructive și cele distructive. Neptun ne promite o prietenie longevivă dacă noi ştim să îndeplinim un criteriu de bază: să trăim în iubire şi pace cu noi şi cu ceilalţi. Însă, dacă adoptăm celelalte emoţii, distructive (frustrarea, frică, invidia, vinovăţia, etc.), nu facem decât să-i experimentăm partea întunecată: depresii, iluzii, dezamăgiri, dependențe, boli incurabile.

Ca să beneficiem de mesajele și de forța Lunii Noi trebuie să armonizăm relația noastră cu Neptun. Și cum facem să-l accesăm pe Neptun la cea mai înaltă vibraţie?

Să medităm, să folosim rugăciunile că pe o cale de acces la informaţie, să ne bucurăm de micile plăceri ale vieţii, să facem mişcare, să mergem în natură, să ascultăm muzică de vibraţie înaltă, să transmitem acceptare și iubire.

Neptun în conjuncție cu Soarele ne îndeamnă să deschidem larg urechile și să facem auzită muzica armonică a Universului și a tot ceea ce înseamnă farmec, talent artistic, ideal, credințe.

Roxana Pănoiu este astrolog, asistent medical generalist cu experiență în paleație și oncologie (pacienți aflați în faze terminale), studentă la Psihologie, colaborator la revista Taifasuri.

roxana.v.panoiu@gmail.com, 0762436613