Bine ai venit la Editura Eclipsa

Editura Eclipsa s-a născut în anul de grație 2020, într-o lume aflată în căutare de noi repere și perspective.

Scopul principal este crearea unui spațiu optim de exprimare pentru autorii care au darul și misiunea personală de a influența pozitiv un număr mare de oameni. În acest spațiu sunt bineveniți oamenii de valoare care au de transmis o cunoaștere utilă celor ce doresc să vadă, să asculte, să știe și să înțeleagă dincolo de propriile limite, convingeri și programe mentale.

Desigur, beneficiarii finali sunt cititorii, care pot contribui la creșterea calității propriei vieți și pot să-i inspire, la rândul lor, pe alții.

Revelațiile, conștientizările, instrumentele de intepretare a realității, energia de schimbare, decizie și acțiune reprezintă obiectivele lecturii cărților publicate la Editura Eclipsa.

Editura Eclipsa își propune să publice în primul rând titluri în premieră, dar și să reediteze cărți de valoare care nu se mai găsesc pe piață.

Aria tematică editorială acoperă toate domeniile cunoașterii: astrologie, numerologie, spiritualitate, dezvoltare personală, psihologie, beletristică, literatură pentru copii, educație, filologie, religie, iar lista este deschisă.

Motivația autorilor și a editurii este crearea unei comunități de cititori evoluați, deschiși spre cunoașterea vieții, a Universului, a Omului, ancorați în realitatea minții, a sufletului și a planului fizic.

A fi în amonie și în echilbru cu tine însuți este primul pas spre a atrage o viață împlinită în exterior: relații fericite, împlinire socio-profesională, bunăstare materială, realizare de sine.

Fii tu însuți și viața te va distribui în cele mai potrivite roluri în fiecare clipă!

Lectura este calea cea mai scurtă către a te accepta pe tine așa cum ești și a accepta Lumea așa cum este.

Citește și fii tu însuți!

Când accepți, nu te mai lupți, nu mai judeci, nu mai respingi, ceea ce permite să pui în mișcare Legea Atracției în favoarea ta și a binelui tău suprem. Îl iei pe Dumnezeu de mână și îi dai voie să te conducă pe drumul tău.

Faci pace cu Lumea, care nu mai are putere asupra ta, pentru că îți creezi propria Lume.